tds_thumb_td_300x0
2020 Oscar Ödülleri’nin En Çok Dikkat Çeken Anları

2020 Oscar Ödülleri’nde Natalie Portman’ın protesto amaçlı kıyafeti, Brad Pitt’in siyasi mesaj içeren teşekkür konuşması, Laura Dern’in törene aile boyu katılması, Spike Lee’nin Kobe Bryant ceketi giymesi gibi dikkat çeken anlar akıllarda yer etti. İşte 92. Oscar Ödülleri’nin en ilginç anları ve olayları…

NATALIE PORTMAN’DAN PROTESTO

Ünlü oyuncu Natalie Portman, Oscar’da En İyi Yönetmen kategorisinde hiç kadın aday olmamasını protesto etmek için, elbisesinin üzerine, kadın yönetmenlerin adlarının yazılı olduğu bir ceket giyerek kırmızı halıda yürüdü.

SİYASİ MESAJ

Once Upon a Time in Hollywood filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı ERkek Oyuncu Ödülü’nü alan Brad Pitt, teşekkür konuşmasında, ABD Başkanı Donald Trump’ın azil yargılaması sürecindeki ‘tanık dinleme’ tartışmasına atıf yaparak, “Konuşma yapmam için 45 saniyelik sürem olduğunu söylediler. Senato’nun John Bolton’a tanıdığı süreden 45 saniye daha fazla” dedi.

SPIKE LEE’NİN KOBE BRYANT CEKETİ

Yönetmen Spike Lee, törene, helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA yıldızı Kobe Bryant’ın takımı Lakers’ın renklerinde ve forma numarası 24 yazılı takımıyla katıldı. 

OBAMA ÇİFTİNE İLK OSCAR

Yapımcılığa soyunan Barack ve Michelle Obama çifti ilk kez Oscar kazandı. Çiftin Netflix için ürettiği American Factory, En İyi Belgesel seçildi. Ödülü filmin yönetmenleri Jeff Reichert, Julia Reichert, Steven Bognar kabul etti.

EMINEM SÜRPRİZİ

Ünlü rap şarkıcısı Eminem, Oscar töreninde sahne aldı. Eminem, 2003 yılında kendisine En İyi Orijinal Şarkı Oscar’ını kazandıran Lose Yourself şarkısını seslendirdi. Eminem’in beklenmedik şekilde Oscar sahnesine çıkışı, pek çok seyirciyi şaşırttı. 

Kaynak: Ntv

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Korunan İçerik!