tds_thumb_td_300x0
Elimi Bırakma;Hayat Bazen Kaybettiğin Yerden Başlar

Bu yaza drama hikayesiyle damga vuracak olan “Elimi Bırakma” dizisi pazar akşamı seyircilerle buluşacak. Üs Yapım imzası taşıyan, senaryosunu Volkan Yazıcı ile Zeynep Nilüfer’in üstlendiği Elimi Bırakma dizisi saat 20:00’de Trt1’de yayına girecek.
Çok etkileyici bir drama hikayesi olarak ekranlara gelmesi beklenen dizinin başrol oyuncuları ise Alp Navruz ve Alina Boz ayrıca bu iki oyuncudan ziyade, Dolunay Soysert, Hüseyin Avni Danyal, Ertuğrul Postoğlu, Cemre Baysel, Cemre Gümeli, Filiz Yazıcı, Burak Tamdoğan ve Batuhan Ekşi gibi isimlerde hikayede rol alıyor.


Hikayenin konusu;
güçlü bir aile bağı kurmanın önemi anlatılacak  hikayede, Azra (Alina Boz), Türkiyede ünlü bir kebapçının kızı. Azra babasının yolunda ilerlemek için, Amerikada aşçılık okuyor. Türkiyeye geldiği sırada, Türkiyede ünlü bir yemek firmasının sahibi olan zengin bir ailenin Amerikada okuyan oğlu, Cenk (Alp Navruz) ile, Amerika dönüşü havaalanında valizlerinin karışması sonucuyla, ilk defa karşı karşıya geleceklerdir.
Birbirilerini tanıdıktan sonra, aile büyüklerinin büyük sürprizi ile Azra ve Cenk tekrar bir araya geleceklerdir…
Dizinin ilk bölümünü daha iyi sindirmek için ufak bir karakter tanıtımı yapalım;


Alina Boz ( Azra Güneş ) Azra zengin Güneş ailesinin biricik kızıdır. Babasının yolundan gitmeyi karar alan Azra, yiyecek sektöründe işe atılmak için Amerikada aşçılık eğitimi alır. Babası, Güneş Kebap’ın sahibidir ve ülkenin önemli restoran zincirleri vardır.


Alp Navruz ( Cenk Çelen ) Çelen Holdingin varisidir bu nedenle de şımarık yetiştirilmiştir. Paranın değerini bilmeyen Cenk gece hayatına bir hayli düşkün. Babaannesinin göz bebeğidir. Çelenler yemek sektöründe ülkenin en iyi isimlerinden bir ailedir. Paraları ile her işi halledeceklerini sanan ünlü bir zengin aileye sahip.


Seray Gözler ( Feride Çelen ) Cenk’in otoriter babaannesi. Ailesi ve soyadı için yaşar. Aslında melek gibi bir kadın olan ama ailesi söz konusu olduğunda şeytana dönüşebilen biri.


Ebru Aykaç ( Serap ) Cenk’in annesi. Zengin bir aileye gelin olarak gelmiştir. Lüks içinde yaşamaya alışmıştır. Cenk’ten hariç 2 çocuğu daha var ve onları da tam kendisine benzetmiştir.


Dolunay Soysert ( Sumru Güneş ) Azra’nın üvey annesi hırslı bakımlı ve güzel bir kadındır. Güçlü olmayı çok sever, yoksuluk içinde yaşamış ama sonradan varlığı tatmış biri.


Cemre Gümeli ( Cansu ) Azra’nın üvey kardeşi, Sumru’nun biricik öz kızı. Cansu hiç yoksulluk yaşamayan fakat annesi gibi güçlü olmayı çok seven biridir. Onu annesinden ayıran tek nokta ise temiz kalbidir. Sarp’ın liseden beri sevgilisi olan kızdır.


Burak Tamdoğan ( Azmi Yelkenci ) Feride Çelen’in yemek şirketinin CEO’su. Şirketi tek başına yönetmek istiyor, ve bunu için bütün planları yapmaya hazırdır.


Batuhan Ekşi ( Tarık Yelkenci ) Azmi’nin oğlu. Güçlü ama yalnız biridir. Aslında zengin ama fakir fukaranın yardımcısı kaliteli bir insandır.


Ertuğrul Postoğlu ( Mesut )


Gökçe Yanardağ ( Hülya )


İpek Filiz Yazıcı


Cemre Baysel (Melis) iyi bir arkadaş ve çok iyi bir dostur.


Hüseyin Avni Danyal


Yiğit Kaan Yazıcı ( Mert Güneş ) Azra’nın otizm teşhisi konulmuş biricik kardeşi. Mert Azra’nın ilgi ve sevgisiyle büyümüştür, ablasına çok düşkün ve bağlıdır.

Bir gecede herşeyini kaybetmiş Azra’nın ve onunla aynı kaderi paylaşan Cenk’in yollarının kesişmesini, yönetmen olan Sadullah Celen’in gözünden izlemeye çok sabırsızım.
Hayat, gerçekten kaybettiğin yerden mi başlar?


Bu sorunun cevabını bu pazar itibariyle her pazar akşamı, saat 20:00’de Trt1 ekranlarında öğreneceğiz!

Pazar gününden itibaren, her hafta bölüm değerlendirmesini burda yapacağız . Bizi takip etmeyi unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Korunan İçerik!